I 99 olivi
Holiday cottage

Hvor er vi

Provinsen Imperia

Lokalisert på nordvestkysten av Italia, i Liguria, har provinsen Imperia en utstrekning på ca. 50 km, som et smalt bånd mellom Alpene og havet. Imperia er solskinn, oliven- og citrustrær, middelhavsvegetasjon, deilige sand- og steinstrender og krystallklart vann. Klimaet er mildt mesteparten av året, noe som er normalt for dette området, fordi Alpene beskytter mot vinden fra nord.

Montolivo's eiendom

Feriehuset "I 99 olivi" ligger på Montolivo's eiendom, i Imperia Oneglia, på en høyde, "Le Cascine", med utsikt over byen. Den gamle landsbyen "Borgo delle Cascine" var en gang et landlig område, men er nå et av de mest eksklusive boligområdene i Imperia. Det er gåavstand til den praktfulle parken Villa Grock, oppkalt etter en berømt sveitsisk klovn. Fra "I 99 olivi", midt iblant appelsintrær og århundregamle oliventrær, kan du også nyte den fantastiske utsikten over Imperiabukten og "Alpi Marittime", den vestligste delen av Alpene.

Hvordan finne oss

Med fly

Fly til Nice (Frankrike) eller til Genova (Italia), begge omtrent 90 km fra Imperia. Der kan du leie bil eller reise videre med tog.

Med bil

Ta avkjørsel "Imperia Est" fra motorvei A10. Hvis bilen din er utstyrt med satellittnavigasjon, still inn på adressen "Via Fanny Roncati Carli n. 130" (husets nummer er 131, 133 og 135, men numrene finnes vanligvis ikke på kart). Advarsel! De fleste satellittnavigasjonssystemer velger en rute (fra motorveien til "I 99 olivi") gjennom veldig smale og bratte veier. Fra motorveien anbefaler vi deg i stedet å svinge til venstre på Via Garessio. Kjør rett fram i ca. 1 km, helt til en ny rute er foreslått. Dette er den beste veien til "I 99 olivi"! På kartet ser det ut som motorveien går tett ved huset, men i virkeligheten går den i tunnel, så fra huset og hagen kan du verken se eller høre bilene (sjekk satellittbilde på Google Maps).

Med tog

Imperia har to jernbanestasjoner: De fleste tog fra Genova til Ventimiglia stopper i Imperia Porto Maurizio, som er ca. 4 km fra huset. Bruk drosje eller leiebil fra stasjonen (Leiebil må ordnes på forhånd, da dette ikke kan ordnes på stasjonen). Buss går 4 ganger daglig fra Imperia Oneglia til huset.

Coordinates: Lat. N 43° 53' 54" - Long. E 8° 2' 44"


Du er besøkende nummer

Site Meter